Om os 

FlytningNordenRundt er en sammenslutning af stabile professionelle imødekommende flyttemænd, tilbyder flytning ind- samt udland med kørsel fra Kolding.

Hvad tilbyder vi?

Flytning Norden Rundt er et flyttefirma, der har til huse i Kolding. Dermed har vi hovedsæde i midten af Danmark. Vi er både lokale og landsdækkende i Danmark og udfører også flytninger og erhvervstransporter i hele Europa, dog med fokus på Skandinavien.

 

Erfaring siden 2013

Vi bestræber os på at holde en konkurrence dygtig pris med garanti for, at kunden efterlades tilfreds efter endt flytning. Ved skabelse af en ny forretningsmodel kan vi gennemføre flytninger billigere end andre professionelle flyttefirmaer. Det er vores opfattelse, at en flytning er et stort valg og en stor proces for de fleste. Ikke mindst at vidergive ansvaret og håndteringen af indbo.

I vores procedure vil du under flytningen opleve at kunne slippe dine bekymringer og blive bosat det nye sted på en behagelig måde. Vi håndterer enhver flytning lige fra nedpakning til udpakning ved nye bolig. Ligeledes har vi speciale i tungløft, erhverv, privat, særlig kunst, værdi samt udlandskørsel hvor personale af rette støbning og uddannelse.

Sådan sparer du penge

Som et fleksibelt flyttefirma har vi ikke en fysisk adresse hvor vi parkerer vores biler. I stedet har vi valgt en løsning, der holder prisen nede for dig, hvor vi har minimeret vores faste udgifter.

Tag gerne fat i os og hør hvad vi kan tilbyde.